Werkwijze

Van contact tot resultaat

Wilt u weten wat een Professional Organizer voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op. Bij het eerste telefonisch contactmoment zal ik een paar vragen stellen om uw hulpvraag globaal in beeld te krijgen. Hierna maken we een afspraak voor een intakegesprek bij u op locatie (thuis/kantoor/instelling). Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos en duurt maximaal 1 uur.

Tijdens het intakegesprek breng ik uw wensen in kaart. Uw wensen staan centraal. Vervolgens bekijken we de ruimte(s) waar orde moet komen.

In overleg met elkaar stellen we een plan van aanpak op dat kan resulteren in:

  • Eén of meer dagdelen achtereen ter plekke gezamenlijk opruimen en ordenen
  • Periodieke bijeenkomsten met een afgebakende lengte, waarin telkens een deel van de klus aan bod komt
  • Totale uitbesteding van het project aan mij
  • Regelmatig advies

    Aan de hand van deze inventarisatie ontvangt u een offerte. Na akkoord op de offerte, plannen we een startdatum in.

Samen werken we naar een gedegen oplossing toe, zodat u uiteindelijk een systeem in uw bezigheden hebt waarmee u goed uit de voeten kunt en zelf de orde kunt bewaren. Bij dit alles is opruimen nooit een doel op zich. Het is een middel om rust, ruimte, overzicht en evenwicht te creëren zodat u uw leven kunt inrichten zoals u dat wilt.

Ter afsluiting volgt een evaluatiemoment. Na de evaluatie kunt u gedurende 4 weken per e-mail vragen stellen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen regelmatig een afspraak in te plannen waarin we bekijken hoe de voortgang gaat en eventueel zaken kunnen bijstellen.