Voorstellen

Dit is Stephanie Krabbenborg

Mijn wens is iedereen te voorzien van meer beschikbare tijd en rust, omdat ik ervaren heb hoeveel dat waard is. Hoe goed zal het voelen als u in één keer belangrijke papieren kunt vinden? Stelt u zich voor dat u bevrijd zult zijn van het beklemmende gevoel dat u nu heeft als u in uw huis of kantoor rondkijkt. U verdient tijd om van het leven te genieten; tijd om de dingen te doen die u wilt doen en tijd om door te brengen met uw dierbaren.

Mijn naam is Stephanie Krabbenborg (1971). Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Ik heb de opleiding Europees Secretaresse in Utrecht afgerond. Sindsdien heb ik met veel plezier ondersteunende en leidinggevende functies vervuld bij diverse organisaties in de provincies Utrecht en Gelderland.
Vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid ben ik tot voor kort onder andere werkzaam geweest als zorgvrijwilliger in een hospice en was ik jarenlang bestuurslid en vicevoorzitter van een Patiënten Advies Raad, klachtenfunctionaris bij een zorgcentrum en vertrouwenspersoon bij een dagbesteding begeleid werken.
Verder ben ik ambassadeur van Inzameldoelen.nl.

Zowel privé als zakelijk ben ik gestructureerd. Van inpaklijsten voor vakanties tot een overzichtelijke (digitale) administratie. Ik hou van een opgeruimd en schoon huis en een goedlopende agenda. Daardoor heb ik rust en overzicht in de combinatie werk en privé. Voor mij is “rust, reinheid en regelmaat” van nature vanzelfsprekend.

Bij het idee anderen te kunnen gaan helpen met structureren en organiseren werd ik helemaal enthousiast. Van het ontzorgen, ontlasten en helpen van anderen krijg ik heel veel energie. In dat kader heb ik besloten van mijn passie mijn beroep te maken en heb ik de opleiding tot Professional Organizer voltooid.